Horeca Van Zon

Klant

Wie als goed geaarde Belg regelmatig een frituur, broodjesbar of restaurant bezoekt, zal de naam “Van Zon” zeker bekend in de oren klinken. Al meer dan 40 jaar en al 3 generaties lang zijn ze toonaangevend binnen de horecamarkt. Ze bieden werkelijk alles.
Een totaal assortiment van meer dan 17.000 artikelen voor de friturist, restauranthouder, traiteur, … voor ieder.

Een 7 dagen op 7 service in cash & carries of uw levering aan huis gebracht wanneer u wenst. Kortom, een begrip in de horecamarkt waar we graag ICT management en ondersteuning voor projecten leveren.

http://www.vanzon.be

Opdracht

Hoe groter een bedrijf, hoe groter de nood aan een duidelijk ICT beleid. Voor de verduidelijking en het opstarten, begeleiden en kiezen van ICT projecten doet Horeca Van Zon een beroep op simFormatica.

De volgende stap die Horeca Van Zon wou ondernemen was het uitbouwen van een eigen, toegewijd ICT Team. Voor een bedrijf met als hoofdbezigheid dienstverlening als totaalpakket, hadden zij advies en sturing nodig om deze volgende stap te zetten. simFormatica nam de begeleiding op zich om het ICT management te verstevigen, dit door extra interne aanwerving en het inschakelen van externe IT-experts.

Ook legt simFormatica zich toe op het uitwerken van een interne planning voor de komende jaren. Deze planning omvat het uittekenen van de globale IT-structuur, in kaart brengen van huidige en toekomstige projecten, advies verlenen in de bestaande Microsoft Dynamics NAV infrastructuur.

Skills

  • Intern ICT Management
  • Selectie, opleiding en aansturing ICT Team
  • Keuze van ICT Partners
  • Uitwerken van strategische roadmap