Vandermaesen

Klant

Vandermaesen viswaren is een dynamische visgroothandelaar met als aanbod verse vis, diepvries vis, verse schaal- en schelpdieren, zure haring, gerookte vis, voorverpakte vis, … Bovendien zijn ze ook de grootste haringproducent van België. Je zal er dus wel als groothandelaar en particulier terecht kunnen in een van hun mooie winkels. Wens je liever een mosselfeest te doen in je tuin dan zorgt Vandermaesen voor de hele omkadering.

Het spreekt voor zich dat ze dan ook een uitgebreid klantenbestand hebben en dagelijks leveren aan retail, supermarkten, vishandelaars, traiteurs, grootkeukens, restaurants, brasseries,… De klant wordt bij Vandermaesen ondersteund door een gemotiveerde en professionele ploeg zowel inzake verkoop als productie.

Door de hoogste kwaliteits-en hygiënestandaard na te leveren ben je altijd zeker dat ze je lekkere vis voorgeschotelen en kan je dus gerust gaan winkelen bij een van hun winkels.

http://www.vandermaesen.be

Opdracht

De primaire doelstelling was een overzicht te krijgen van de ICT infrastructuur en de gebruikte softwarepakketten. De infrastructuur moest instaat zijn om de huidige processen te ondersteunen en een expansie mogelijk te maken. De secundaire doelstelling was om de bedrijfsprocessen in kaart te brengen welke Vandermaesen in staat moest stellen om de overstap te maken naar een ERP pakket. Dit ERP pakket zou dan als basis dienen om externe software te koppelen zowel voor productiemachines als voor kantoortoestellen.

Na het voltooien van beide doelstellingen was de noodzaak om de algemene werking te ondersteunen en te verbeteren. Deze noodzaak was een zeer brede noodzaak waaronder we telefonie, winkelweegschalen, keuze van printers, … makkelijk kunnen onderbrengen.

Skills

  • ICT Management
  • ERP project- , development-, riskmanagement
  • Development- and projectmanagement for production.
  • Implementing and following ICT roadmap