Zeb

Klant

ZEB is de jeansspecialist bij uitstek met winkels in heel België (Vlaanderen + Wallonië) én een funky e-shop. Bij ZEB sta je als klant echt centraal en dat merk je aan alles: leuk ingerichte, goed bereikbare winkels met ruime parkings, een aantrekkelijke goed gevulde e-shop, professionele service online & in de ZEB stores en uiteraard … straffe acties het hele jaar door!

Bij ZEB vind je het beste van cultmerken als Diesel, Levi’s, Pepe Jeans en vele anderen. Skinny, regular, bootcut of boyfriend, basis of extravagante wassingen, dure of goedkope jeans … je vindt ze allemaal bij ZEB. Onze deskundige medewerkers geven je aan de Jeans Wall in de winkels advies op maat. In de e-shop begeleiden we je met foto’s, gedetailleerde beschrijvingen, een uitgebreide matengids enz.

ZEB staat voor eerlijke en heel scherpe prijzen, zowel in de e-shop als in de ZEB stores. En straffe acties maken shoppen bij ons nog interessanter, het hele jaar door.

Opdracht

Onder de deskundige leiding van The Concept Group is het takenpakket afhankelijk van de projecten die de ZEB wenst uit te werken.

De opdracht bestaat om voor hen een uitgebreide scanmodule te ontwikkelen welke realtime communicatie heeft met hun Microsoft Dynamics ERP pakket. Zo kunnen ze duidelijk, snel en simpel een prijs opvragen, transfers doorvoeren of verplaatsingen doorvoeren in hun magazijn.

Als volgende fase is er gekozen om een module te voorzien dat er labeling kan voorzien worden terwijl het personeel rondloopt in de winkel. Ze kunnen dus mobiel een label laten afdrukken op een printer welke aan hun riem hangt. Deze printer staat in communicatie met Microsoft Dynamics NAV en kan dus aangestuurd worden door elke actie die in het ERP pakket plaats vind.

Het inlezen en de controle van de kratten in het magazijn verloopt via RFID. Ook hier hebben we onze expertise, samen met The Concept Group, kunnen tonen zodat de werking en het inlezen van de verschillende RFID Tags vlekkeloos verloopt.

Skills

  • ERP Development
  • Projectmanagement mobile printing
  • Projectmanagement mobile scanning